ID_CONTENT 41

Ontdek onze waarden

Vakkundigheid:

Onze belangrijkste doelstelling binnen het Trevi Partner-netwerk is om onze ervaring met u te delen en uw onroerend goed zo efficiënt mogelijk te verkopen of te verhuren. Elke deskundige partner in ons netwerk zal een volledige, eerlijke en realistische evaluatie maken van uw onroerend goed.

 

Efficiëntie:

De verkoop of verhuur van uw goed wordt afgehandeld door één enkele gesprekspartner, in het kader van een vertrouwensrelatie. Wij beschikken over een enorm grote portfolio van potentiële klanten (misschien wel de grootste in België) en een efficiënt computersysteem en versturen meteen een mailing naar deze klanten.

We zullen een specifieke reclamecampagne uitwerken voor uw goed.

De bezoeken worden uitgevoerd door ervaren onderhandelaars.

Uw eigendom wordt elke dag concreet opgevolgd, we stellen elke maand een activiteitenverslag op en houden u continu op de hoogte over de onderhandelingen.

 

Zekerheid:

Onze erkende deskundigen werken volgens een strikte plichtenleer, opgelegd door het beroepsinstituut BIV.

Wij zorgen ervoor dat elke vastgoedtransactie volledig waterdicht is, zowel op juridisch als op financieel vlak: een correcte onderhandeling, duidelijke en eerlijke contracten, een financieel plan voor elke kandidaat-koper of -huurder.

Wij staan u bij tot de vastgoedtransactie volledig afgerond is.

 

Zichtbaarheid:

Met uw toestemming publiceren we uw goed onmiddellijk. Uw goed wordt niet alleen gepubliceerd op de 32 sites van de Trevi Partner-kantoren, maar ook op onze nationale portaalsite: www.trevi.be

We plaatsen uw goed op de belangrijkste websites.

Onder de naam Trevi Partner plaatsen we advertenties in de belangrijkste nationale en regionale persgroepen in het noorden en zuiden van het land.

 

Naamsbekendheid:

Nationaal: dankzij de publicatie van onze driemaandelijkse vastgoedindex stellen instellingen en media ons regelmatig vragen over de evolutie van de markt. Onze TREVI-index wordt gepubliceerd in de belangrijkste mediakanalen van het land.

Lokaal: als speler op het terrein heeft elke Trevi Partner samenwerkingsverbanden opgebouwd met banken, notarissen en advocaten, hij is gekend en bekend in de regio.

 

Netwerk:

Als u uw goed verkoopt of verhuurt via het Trevi Partner-netwerk combineert u de twee essentiële elementen van een succesvolle vastgoedtransactie: ten eerste, kunnen rekenen op een lokale speler die zijn markt kent en, ten tweede, op een nationaal netwerk dat uw goed zo ruim mogelijk onder de aandacht kan brengen. In tegenstelling tot andere netwerken hebben wij ons netwerk zelf opgebouwd, op initiatief van onafhankelijke vastgoedmakelaars met een passie voor hun vak die hun klanten in elke regio willen tevreden stellen. Met ons combineert u de kracht van een netwerk en de flexibiliteit van zelfstandigheid.